| |
samet Yeni Üye

|
| Mesaj konusu: inek sütü alerjisi |
 |
|
| iyi günler benim kardeşimin inek sütü alerjisi var şu anda 4 yaşına girecek bizde elazığda yaşıyoruz sizinle telefondada konuşmuştuk hatırlarsınız belki aksaray sağlık ocağından hemşire aracı olmuştu size bir sorum olacak kardeşimi burda gelişimi için eğitici okula götürmek istiyoruz ama bir türlü öyle bir yer bulamadık sizin bildiğiniz bir yer varmı? hem konuşması hemde yürümesi için |
|
Tarih:
Thu Apr 22, 2010 7:10 am |
|
eren www.galaktozemi.org

|
| Mesaj konusu: |
 |
|
Merhaba samet
Kardeşinin özel eğitim alabilmesi için öncelikle tam teşekküllü bir hastaneden (Fırat tıp olabilir) özel eğitim raporu çıkarmalısınız. Eğer konuşma probleminiz varsa konuşma terapi eğitimi veren özel eğitim merkezine gitmeniz lazım ancak bildiğim kadarıyla Elazığ da konuşma terapisti olan özel eğitim merkezi yok. Ama sizin için tekrar araştırıp size döneceğim. Bana telefon numaranı mail olarak gönderirsen sevinirim. _________________ Buradaki bilgiler kişisel veya güvenilirliğine inanılan kaynaklardan derlenmiş görüşlerdir. Tüm iş ve işlemlerinizi doktorunuza danışınız. |
|
Tarih:
Sat Apr 24, 2010 4:54 am |
|
samet Yeni Üye

|
| Mesaj konusu: Re: inek sütü alerjisi |
 |
|
| e mail gnderdim aldınız mı acaba? |
|
Tarih:
Sun Apr 25, 2010 7:00 am |
|
eren www.galaktozemi.org

|
| Mesaj konusu: |
 |
|
aldım sizi arayacağım _________________ Buradaki bilgiler kişisel veya güvenilirliğine inanılan kaynaklardan derlenmiş görüşlerdir. Tüm iş ve işlemlerinizi doktorunuza danışınız. |
|
Tarih:
Mon Apr 26, 2010 6:03 am |
|
|